Lucky Star Deken en kussen

Click here for english/Klik hier voor Eng

Geloof het of niet, maar soms maak ik ook wel eens iets met maar 1 kleur! Zoals deze Lucky Star Blanket die ik voor Durableyarn maakte. Je kan het gratis patroon hier op hun website vinden. Het is eigenlijk een heel simpel vierkantje, maar aan elkaar gemaakt geeft het veel effect! Je kan de vierkanten aan elkaar naaien of zoals ik al hakend aan elkaar haken in de laatste ronde.

Laten we beginnen met het eerste vierkant! Kijk hier voor het patroon.

Zo nu weet je hoe je de vierkanten al hakend aan elkaar kan maken! Eigenlijk is het heel makkelijk , je haalt gewoon elke keer voordat je een steek maakt deze eerst door de tegenovergestelde steek van een afgewerkt vierkant.

De deken is gemaakt met 12 bollen light grey Durable Double four, een heerlijk zacht 100% katoen garen met haaknaald 5mm. Voor het bijpassende kussen heb ik Durable Coral gebruikt, een 100% gemerceriseerd katoen garen met een mooie glans. Ik heb hiervoor een lap van 16 vierkantjes (4×4) gehaakt met 3 bolletjes Coral light grey en een 3mm haaknaald en daarna op een 50x50cm kussen van Ikea genaaid.

This blog post may contain affiliate links. I only link to products I personally use or would use.  All opinions are my own.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top